top of page

PALVELUT

Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut ammattitaidolla. Pyrimme tekemään kaikki värjäykset ja permanentit mahdollisimman hellävaroen joko kasviväreillä tai ammoniakittomilla väri- ja permanenttiaineilla.

Hair Wash
Permanent Hair Extensions

EKOPALVELUT

Savihoidot

Tarjoamme savihoitoja eilaisiin päänahan ongelmiin. Valikoimassamme on muun muassa rasvoittuvalle, kuivalle ja kutisevalle päänahalle tarkoitetut hoidot.

Turvehoidot

Puhdistava ja kosteuttava hoito kuivalle päänahalle.

Levähoidot

Puhdistava ja kosteuttava hoito hiuksille ja päänahalle.

Kasvivärjäykset

Hennavärit ja Igora Botanic luonnonmukaiset hiusvärit.

Intialainen päähieronta

Rentouttava hoito joka elvyttää päänahan verenkiertoa.

MUUT PALVELUT

CHI-suoristuskäsittely

Keraamiseen lämpöön, negatiivisiin ioneihin ja luonnonsilkkiin pohjautuva käsittely, jolla muutat hiuksen rakenteen terveeksi, sileäksi, suoraksi ja kiiltäväksi pysyvästi.

Sopii erityisesti loivasta luonnonkiharasta aina erittäin kiharaan afro hiukseen asti, jossa ei ole paljon vaalennus käsittelyjä.


Simply natural -aitohius pidennykset

Meltä saat pidennykset ja tuuhennukset 100% aidoilla Remy-hiuksilla. Teemme sinetti- ja teippipidennyksiä.

Sineteillä ja teipeillä saa myös upeita raitoja ja shokkivärisiä raitoja, jotka säilyttävät värinsä. Voit luoda upeita kontrasteja rasittamatta omaa hiustasi.


Simply natural  Mago -aitohius pidennykset

Meltä saat pidennykset ja tuuhennukset

100% aidoilla Remy-hiuksilla.

Magossa käytetään solmukiinnitys-tekniikkaa, joka on hellävaraisempi hiukselle kuin muut pidennystekniikat. Solmimisessa käytetään puuvillalankaa, joka kiristyy jokaisen pesun myötä. Näin pidennykset pysyvät hiuksessa varmasti, mutta kuitenkin vahingoittamatta hiusta

Palvelut: Services
bottom of page